Skip to main content
Specialister i spejle og overflader

Nobia

Kundecase

Et vellykket samarbejde begynder nogle gange uventet …

FORESTIL DIG, at du pludselig stod og manglede 30.000 spejldøre til kunder på grund af uventede omstændigheder.
Sådan siger Lead Buyer Kim Lahnen fra Nobia – og uddyber:

”Denne uventede situation opstod for os, der krævede levering ikke kun i Danmark, men også til Norge og Sverige.”

Bygger videre på eksisterende godt samarbejde

I FORVEJEN KENDER Nobia og Gern hinanden godt.

De sidste 18-19 år har vi arbejdet tæt sammen om talrige skræddersyede og succesfulde glas- og spejlprojekter.

Så da Nobia rækker ud i med dette hasteprojekt, siger vi straks ja til at hjælpe:

”Naturligvis er så stort et projekt en god forretning for dem, men det er samtidig en kæmpe hjælp for os. Og selv om vi hér befinder os i en akut situation udnytter Gern det ikke til egen fordel. De kunne hæve prisen i denne ekstraordinære situation. Men det gør de ikke. Dét siger meget om den ordentlighed, vi altid møder hos Gern.”

Kim fortæller videre, at han også – på baggrund af sin årelange erfaring – følte sig mest tryg ved at gå til Gern med den uventede hasteopgave.

Kvaliteten og sikkerheden ved vores produkter er blandt de kendetegn, han fremhæver hér. Og ikke mindst kemien i vores samarbejde: Gennem projekt efter projekt har den gensidige respekt samt den gode personlige relation og forståelse spillet en afgørende rolle. Begge sider i samarbejdet går til samtlige projekter med ønsket om at finde den optimale løsning. Og det lykkes hver gang.

Personsikkerhed frem for alt: Dét forstår Gern

KIM LAHNEN fra Nobia opridser forløbet i hovedtræk:

”Da vi stod over for denne hastesag med de 30.000 spejldøre, forstod både vi og Gern hurtigt, hvad der var behov for:

I valgte at få fremstillet nogle test spejllåger ved forskellige leverandører, herunder Gern, til denne leverance. Disse blev grundigt testet, både internt og eksternt. Et stort tysk testinstitut, som også arbejder for bilindustrien, konstaterede, at Gerns spejle var bedst i test: De opfyldte alle krav og specifikationer og var konsistente i hele produktionen.”

Uden at slække på aftalte ordrer med andre af vores kunder lykkedes det at nå frem til en fælles positiv aftale om, at vi nu i en periode producerer 1.550 spejle om ugen til Nobia, så de hurtigst muligt kunne få leveret denne ordre.

Vores fælles samarbejde undervejs har også været uden knaster – på trods af, at dén type arbejde altid undergår løbende forandringer, efterhånden som sagen udvikler sig:

”Det ene øjeblik skulle det hele være bulk, det næste single-pack. Men Gern blev aldrig irriterede over, at tingene ændrede sig fra det ene øjeblik til det næste. Det havde de fuld respekt og forståelse for. Ingen sure miner.

En anden kæmpefordel ved Gern er, at de altid er hurtige til at træffe og implementere beslutninger. Ventetid er der ikke meget af. Leveringstiden og -sikkerheden er i top. Det er aldrig hos dem, jeg får brug for at følge op og rykke for en ordre. Aftaler, jeg indgår med Gern, bliver holdt,” afslutter Lead Buyer Kim Lahnen.

Stor tak til Nobia – for tilliden og det altid positive samarbejde.

 


19. april 2023